marți, 27 septembrie 2011

Ghete iarna,Ghete barbati,Ghete munte,Ghete goretex

Am pornit acest blog pentru a vorbi despre ghete si importanta lor . In acest blog voi scrie despre materialelel din care sunt facute ghetele despre firme care fabrica ghete si despre multe altele .
Ok sa incepem cu inceputul ce este de fapt o gheata , este aceea incaltaminte care poate fi folosita si pe timp de iarna si toamna . Ghetele sunt o incaltaminte specifica anotimpurilor reci care si spre deosebire de bocanci acestea pot fi purtate si in oras nu numai pentru activitatile turistice . Pe internet am vazut ca au aparut o multime de magazine care ofera ghete , dar unul mi-a atras atentia este vorba despre acest magazin ofera ghete pentru barbati , femei si copii .
Uitati pentru barbati un model de ghete care sunt al ei si mi se pare foarte frumos


ce ziceti de el e super am vazut ca este de la firma Grisport o firma renumita pentru incaltamintea pe care o face .

Ghete Grisport

este o incaltaminte sport care poate fi puratat peste tot in oras la scoala la servici si chiar in excursiile pe care le faceti . Aceste ghete sunt facute 100% din piele si sunt captusite asigurandu-va un confort de calitate . In plus sunt la un pret cat de cat optim pentru buzunarele noastre . Ceea ce este mai interesant am vazut ca magazinul ofera 90 de zile garantie ceea ce il deosebeste de celelate magazine .
Cam atat am avut de spus astazi voi reveni maine cu alta postare , daca aveti sugestii sau propuneri dati un coment !

Un comentariu: